El Mercat de Torreblanca restarà tancat del 31 de juliol al 28 d'agost per les obres de reforma


  • Comparteix:

Una de les principals actuacions serà la instal·lació de climatització, que durant molt de temps han reivindicat els paradistes

Una de les principals actuacions serà la instal·lació de climatització, que durant molt de temps han reivindicat els paradistes

La reforma del mercat de Torreblanca començarà el proper 31 de juliol i s'allargarà previsiblement durant 8 mesos. Les obres, que consistiran en la instal·lació de climatització, la reforma dels lluernaris i els serveis públics i la creació d'un Punt Verd, obligaran a tancar el mercat fins el 28 d'agost. El pressupost de l'actuació és de prop de 1'17 milions d'euros.

Les obres de reforma del mercat de Torreblanca han estat adjudicades a la UTE formada per G-56 S.A. i Obras Eléctricas, S.A., que començarà a treballar el proper 31 de juliol. Els treballs duraran 8 mesos, tot i que el mercat tancarà només fins el 28 d'agost, quan ja s'hauran fet les actuacions que més afecten l'ús d'aquestes instal·lacions. La segona fase s'allargarà fins el mes de març i les empreses adjudicatàries s'han compromès a minimitzar les molèsties per als paradistes i clients.

El pressupost d'aquesta reforma és de 1.174.000 euros. El projecte contempla instal·lar al mercat un sistema de climatització i reformar els lluernaris i els serveis públics i vestuaris. També es preveu estudiar la construcció d'una sala per formació i reunions, annexa a les oficines.

Les obres serviran, a més, per crear un Punt Verd, substituir el terra dels quatre vestíbuls d'entrada i millorar l'enllumenat. Finalment, també es canviarà i es millorarà l'enllumenat del porxo i s'instal·larà un rètol lluminós amb la nova imatge del mercat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.