Dues empreses santcugatences integren la nova patronal Structura


  • Comparteix:

Les empreses Almar i Altagres, amb seu a Sant Cugat, s'han associat amb cinc empreses més del sector de producció de maons per formar la patronal Structura. Els principals objectius d'aquesta nova unió són la producció del maó 'caravista' i l'impuls d'un nou sistema de ventilació de façanes.

Les empreses fabricants de maons Almar i Altagres, ambdues amb seu a Sant Cugat, han constituït amb quatre empreses del Gremi de Fabricants de Rajoles de Catalunya i amb la madrilenya Geo Hidrol la Patronal Structura.

Els associats, que en conjunt facturen 50 milions d'euros, tenen com a objectius comuns potenciar la producció del maó 'caravista', que no necessita ser cobert un cop instal·lat i fomentar un nou sistema de ventilació de façanes.

La patronal està formada per les empreses catalanes Almar, Altagres, Campmay, Ceràmica Piera, Ceràmica Pierola, Palau Ceràmica de Alpicat i la madrilenya Geo Hidrol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.