Les exportacions a la Xina fan crèixer Boehringer un 40%


  • Comparteix:

La farmacèutica Boehringer, amb seu a Sant Cugat, ha augmentat un 40% la producció en els últims 4 anys gràcies a la demanda de medicaments que rep del mercat xinès. L'empresa vol augmentar encara més aquest mercat introduint a la Xina un altre medicament, en aquest cas un anti-inflamatori, que també es produiria a la planta santcugatenca.

L'augment en la producció de la planta que Boheringer té a Sant Cugat, es deu, principalment, a l'elevat nivell tecnològic de la fàbrica i a la gran productivitat de les seves intal·lacions. Una bona part de la demanda que rep l'empresa prové del mercat Xinès i es basa principalment en la producció de mucolítics. Dels 170 milions d'ampolles injectables de mucolítics que Boheringer produexi a Sant Cugat, més d'un 41% s'exporten fins a la Xina.

El producte estrella de la planta de Boehringer de Sant Cugat és l'anomenat "Mucosolvam", un medicament que alleuja la tos i la irritació del coll. L'empresa amb seu a Sant Cugat preveu que el consum d'aquest medicament augmentarà a un ritme del 10% anual fins a l'any 2008 dins del mercat asiàtic.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.