Dues empreses nascudes del SOM participen en un programa de televisió sobre innovació


  • Comparteix:

Les empreses Projectes Interactius d'Oci i Cultura (PIOC) i Bambini, les dues amb seu a Sant Cugat, participaran en un programa de televisió que promou projectes empresarials innovadors. Aquest espai televisiu es diu 'Generació XXI', s'emetrà a BTV i a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya durant el setembre. Les dues companyies van rebre el suport del Servei d'Ocupació Municipal (SOM).

L'empresa santcugatenca PIOC i l'empresa Bambini formen part de les 300 companyies seleccionades per participar en un programa televisiu sobre projectes empresarials innovadors. El periodista Manuel Campo presentarà el programa, 'Generació XXI', que s'emetrà el setembre a BTV i a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya.

L'empresa Projectes Interactius d'Oci i Cultura planteja el coneixement de la història i l'educació en valors a través del lleure. L'empresa Bambini, per la seva banda, és un grup d'animació infantil adreçat a particulars i empreses.

Escoltem el tinent d'alcalde de Polítiques Socials, Toni Ramon.

Toni Ramon

Les dues empreses treballen amb infants i adolescents.


Els dos projectes empresarials van rebre el suport del Servei d'Ocupació Municipal (SOM).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.