Zena Grup de Restauració lloga 1.700 metres quadrats de terreny del futur Parc d'Oficines


  • Comparteix:

L'Immobiliària Colonial ha llogat a Zena Grup de Restauració 1.700 metres quadrats de terreny del futur Parc d'Oficines de Sant Cugat Nord. En aquest espai Zena construirà locals de restauració amb marques com Pizza Hut o Burguer King.

Aquest nou parc compta amb uns 48.000 metres quadrats, dels quals més de la meitat es destinaran a oficines. A més, el complex gaudeix de molt bones comunicacions en l'eix de la
B-30, un sector comercial plenament consolidat com a alternativa a l'oferta de Barcelona.

El projecte de construcció d'aquest parc s'està realitzant en dues fases. La primera fase va acabar el mes de juny i quasi tot el que s'ha edificat està ja llogat. La segona fase està previst que pugui entrar en funcionament a finals d'aquest any.

Immobiliària Colonial és l'empresa líder en el mercat de lloguer d'edificis d'oficines als centres de Barcelona i de Madrid. Només en els primers sis mesos d'aquest any ha obtingut un benefici net de prop de 44 milions d'euros. Això suposa un 30 per cent més que el mateix període de l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.