Últims dies per presentar candidatures als premis empresarials 'Anem a més'


  • Comparteix:

El lliurament dels guardons es farà el 17 de novembre en el marc del Santcugatribuna

El lliurament dels guardons es farà el 17 de novembre en el marc del Santcugatribuna

Les empreses santcugatenques tenen de termini fins a l'1 d'octubre per participar als Premis al reconeixement empresarial, una iniciativa de l'Ajuntament que pretén distingir les organitzacions amb esperit emprenedor i que s'adapten als canvis de mercat. L'acte d'entrega dels guardons se celebrarà el 17 de novembre, en el marc del fòrum empresarial Santcugatribuna.

Les empreses socialment responsables, competitives i amb esperit emprenedor tenen de temps fins a l'1 d'octubre per participar als Premis al reconeixement empresarial que ha convocat per primera vegada aquest any l'Ajuntament. Els guardons distingiran l'esforç de les empreses de Sant Cugat per progressar mantenint la competitivitat i adaptar-se als canvis del mercat. Així ho explica l'alcalde Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Volem reconèixer aquelles empreses que són sensibles als canvis de mercat, que són flexibles i alhora creixen i són competitives


Poden optar al guardó totes les empreses -des de petits comerços fins a grans multinacionals- instal·lades a Sant Cugat i amb un mínim de quatre anys d'existència. Les distincions es divideixen en quatre categories, en funció de les dimensions de l'organització: microempreses, petites empreses, mitjanes empreses i grans empreses.

Les entitats interessades a optar als premis han de presentar una memòria que inclogui una descripció de l'empresa i els criteris que poden reforçar els mèrits pel reconeixement. A partir d'aquesta informació, el jurat farà una preselecció i visitarà les empreses finalistes.

El jurat, presidit per l'alcalde, està integrat per representants d'empreses, de patronals, del món acadèmic i de la Generalitat. Per escollir les empreses guanyadores tindran en compte l'esforç per mantenir la competivitat i adaptar-se als canvis del mercat, i la responsabilitat social.

Lluís Recoder

Es valorarà molt positivament si una empresa és socialment responsable i les que exerceixin una tasca de dinamització del teixit social de Sant Cugat


L'entrega dels guardons es farà el 17 de novembre, en el marc del fòrum empresarial Santcugatribuna. L'acte comptarà amb la presència de Philip Kotler, prestigiós especialista en màrqueting dels Estats Units.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.