El SOM ofereix sis cursos de formació ocupacional i creació d'empreses


  • Comparteix:

L'Ajuntement ofereix 75 places en els diferents cursos que el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) ha organitzat per al tercer trimestre del 2006. En total s'ofereixen sis nous cursos, dirigits a la formació ocupacional, la creació d'empreses i els programes per a joves. La formació està subvencionada per la Generalitat i els fons europeus. El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, explica l'oferta formativa del servei ocupacional. tam1757

L'oferta està repartida en tres blocs, dirigits a grups de població específics. El SOM ofereix formació ocupacional destinada a persones en situació d'atur, assessorament per a la creació d'empreses, i programes per a joves. Entre els cursos, destaquen el de gestor de magatzem, alfabetització informàtica i autoocupació. També hi ha un seminari destinat específicament a dones emprenedores.

El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, explica l'oferta formativa del servei ocupacional.

Toni Ramon

Tenim la vessant més assistencial, part de promoció empresarial, i serveis generals per totes les persones que busquin feina.


Les inscripcions per als cursos del SOM ja estan obertes i que l'inici del curs serà a l'octubre. Al novembre finalitzarà la formació que s'ofereix a la Casa d'Oficis.

El pressupost per als tres principals blocs del SOM és de 95.000 euros, finançats per la Generalitat i els Fons Europeus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.