El SOM centra la seva activitat en els joves, els aturats i els emprenedors


  • Comparteix:

El Servei Municipal d'Ocupació (SOM) atén més de 3.300 persones entre el 2004 i el 2005. La descentralització del servei als districtes i l'augment de l'oferta d'activitats són algunes de les millores que s'han introduït durant el darrer curs.

El SOM es consolida un any més com una eina bàsica a l'hora de trobar feina a la ciutat. De tots els serveis i activitats que ofereix, destaca el Servei per a l'Orientació i l'Assessorament Laboral, que ha rebut un total de 3.300 consultes. El Club de la Feina ha contribuït a fer més de 800 insercions laborals, mentre que el Servei per a la Promoció Empresarial ha aconseguit consolidar 30 empreses a la ciutat i ha gestionat 1.950 consultes. A més, un total de 321 joves han estat assessorats des del SOM Joves.

El servei ha comptat amb algunes novetats com la gestió directa en l'assessorament d'empreses i la descentralització, per tal d'acostar el SOM a les Planes i la Floresta.

L'alcalde Lluís Recoder ha destacat la importància del Servei d'Ocupació Municipal.

Lluís Recoder

El SOM és una bona eina per aquelles persones que busquen feina. Ja sigui pels aturats o per oferir servei a totes aquelles persones que volen millorar la seva feina.


Per la seva banda, el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon, ha avançat una novetat que completarà el Manual de Joves.

Toni Ramon

De cara a propers períodes de vacances presentarem una eina que estem acabant de treballar i completar el Manual per a Joves.


El Club de la Feina, el Club d'Empreses i els tallers per a la recerca de feina són alguns dels serveis que ofereix el SOM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.