Una multinacional construirà el cinquè hotel de Sant Cugat, a Can Sant Joan


  • Comparteix:

Sant Cugat tindrà un cinquè hotel a finals de 2007. La internacional hotelera 'Hollyday Inn' obrirà un complex de 110 habitacions al polígon Can Sant Joan. La inversió és de 9 milions d'euros i les obres començaran a finals d'aquest mateix any. Les bones comunicacions i el nombre d'empreses que hi ha a la zona han fet que la multinacional decideixi construir l'establiment a la nostra ciutat.

Express Hollyday Inn Sant Cugat. Aquest és el nom del cinquè hotel que es construirà la nostra ciutat. L'empresa MedGrup serà l'encarregada de la construcció del complex, de 110 habitacions i que tindrà un cost de 9 milions d'euros.

Una vegada construït l'immoble, a finals de 2007, l'empresa nordamericana 'Hollyday Inn' prestarà la gestió directa dels serveis hotelers, orientats bàsicament a estades empresarials.

El directiu de Medgrup Salvador Cabrera explica perquè s'ha decidit fer una inversió d'aquestes característiques a Sant Cugat.

Salvador Cabrera

Sant Cugat és una ciutat clau per captar clients corporatius ja que hi ha empreses internacionals reconegudes però també el volem obrir a turistes.


Els preus dels serveis oscil.laran entre els 32 i 60 euros. Express Hollyday Inn, de tres estrelles, serà el cinquè hotel de la ciutat. A dia d'avui, Sant Cugat compta amb quatre establiments hotelers: Novotel, Sant Cugat Hotel & Restaurante, Qgat Hotel i Axxioma Hotel, actualment en projecte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.