Recoder diu que el progrés econòmic no s'aturarà, tot i la fi del creixement urbanístic


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder reclama a l'empresariat que confiï en Sant Cugat per tirar endavant els seus negocis. En el Santcugatribuna, Recoder remarca que el creixement de la ciutat està a punt de finalitzar, però assegura que el progrés econòmic local persistirà.

L'alcalde ha remarcat que la finalització del creixement de la ciutat amb els barris de Vullpalleres i el Turó de Can Matas no aturarà la progressió econòmica local. En el fòrum empresarial, Recoder ha demanat als empresaris que continuïn confiant en Sant Cugat com a localitat per a les seves companyies.

Escoltem l'alcalde.

Lluís Recoder

Sant Cugat està acabant el seu creixement residencial, però no ha acabat el seu progrés econòmic.


Recoder ha destacat l'increment d'empreses a Sant Cugat en els darrers anys. Segons l'alcalde, la ciutat compta amb prop de 3.000 companyies, xifra que significa una empresa per cada 25 habitants. Aquestes dades contrasten amb les dades de fa deu anys, quan Sant Cugat comptava un miler de companyies. Aleshores, la localitat tenia una empresa per cada 47 habitants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.