Banc Sabadell estudia la venda de Landscape


  • Comparteix:

Banc Sabadell estudia la venda de la filial immobiliària Landscape, ubicada a Sant Cugat. L'entitat estudia incorporar-hi socis o desprendre's de la companyia.

El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, ha explicat que en els darrers mesos diverses companyies s'han interessat en la compra o l'entrada de capital a Landscape. Arran d'aquests interessos, la direcció de la companyia estudia les diferents opcions que hi ha sobre la taula.

Així ho explica el portaveu de Banc Sabadell, Manel Camps.

Manel Camps

Diverses societats han mostrat interès per Landscape.


En una xerrada amb empresaris a Madrid, Oliu ha afegit que, en cas d'optar per l'entrada de nous socis, caldrà decidir si el grup que presideix intervindrà en la gestió o es mantindrà com a soci financer.

Landscape, propietat en un 100% de Banc Sabadell, és una promotora immobiliària de suport financer a constructores. El volum de negoci de la immobiliària va arribar als 297 milions el 2005. Els beneficis van arribar als gairebé 37 milions. Landscape disposa d'una cartera de 2'5 milions de metres quadrats edificables.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.