L'Associació de Treballadors Autònoms es presentarà a Valldoreix la pròxima setmana


  • Comparteix:

L''Associació de Treballadors Autònoms de Catalunya estudia la possibilitat d'instal.lar la seva seu a Valldoreix. Aquesta entitat, constituïda el març per defensar les necessitats d'aquests professionals davant l'administració, es presentarà la setmana vinent en un acte públic a l'EMD.

A tot Catalunya hi ha mig milió de treballadors autònoms, concentrats bàsicament a la demarcació de Barcelona. L'antiguitat de la legislació que regula la feina dels autònoms, feta els anys setanta, ha provocat importants greuges comparatius respecte els assalariats. Davant d'aquesta situació, alguns professionals de Sant Cugat i poblacions veïnes han creat l'APAC, per fer-se valer com a interlocutor social dels problemes tributaris i laborals dels autònoms.

La presidenta de l'APAC, Sílvia Cazorla, assegura que els autònoms representen un col·lectiu molt important a Catalunya, i que pateixen una indefensió social:

Sílvia Cazorla

La problemàtica dels autònoms és que tenen una gran desprotecció social


En els pròxims mesos es debatran diverses reformes legals que afectaran els autònoms, com per exemple, la deducció de les mútues a l'impost de l'IRPF. Les mesures que es volen introduir s'explicaran durant la presentació oficial de l'associació, que anirà acompanyada d'un debat amb el diputat Josep Sánchez Llibre i Josep Antoni Duran i Lleida. Sílvia Cazorla explica els temes que es tractaran:

Sílvia Cazorla

El debat consistirà en exposar la problemàtica dels autònoms i en analitzar el que s'està fent


L'APAC està estudiant la possibilitat d'instal·lar a Sant Cugat la seva seu, que de forma provisional s'ha constituït a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.