Les empreses que no utilitzen el servei de recollida selectiva no hauran de pagar la taxa


  • Comparteix:

L'Ajuntament i l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat han signat un acord que estableix que les empreses que no fan ús del servei de recollida selectiva de residus no han de pagar la taxa corresponent. Des de l'associació han valorat molt positivament l'acord, ja que satisfà una demanda de fa temps.

Les empreses establertes a Sant Cugat que pagaven la taxa de residus a l'Ajuntament sense fer ús del servei no hauran de pagar més aquest impost. Així es desprén de l'acord que han signat aquest dimarts l'Ajuntament i l'Associació d'Empresaris del municipi.

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, ha explicat que l'associació d'empresaris entén que allà on no es presta el servei no és just cobrar la taxa. Joly ha afegit que les ordenances fiscals del 2006 deixen 'molt clar' que qui no rep el servei no ha de pagar.

Jordi Joly

L'associació empresarial entenen que allà on no es presta el servei no és just cobrar. En l'ordenança de 2006 es deixa molt clar que allà on no es presta el servei no es cobra el tribut corresponent.


Joly ha afegit que si la Diputació de Barcelona, òrgan que recapta els impostos dels santcugatencs, gira el rebut a una empresa que no té el servei, la companyia tindrà el dret de reclamar l'import si ja l'ha pagat. D'aquesta manera, les empreses també podran reclamar la taxa que van pagar el passat 2005.

El president de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, Frederic Boix, ha assegurat que qüestions com aquesta fan més 'atractiva' la presència empresarial a Sant Cugat. Els empresaris també han volgut afegir que la solució ha arribat 'extraordinàriament ràpida' i de manera molt 'efectiva'.

Frederic Boix

Per a l'associació això fa més atractiva la presència empresarial a Sant Cugat i val a dir que des del primer moment l'Ajuntament va tenir una resposta clarament positiva.


L'associació d'empresaris ha facilitat un número de telèfon, 93.553.11.90, perquè tots els empresaris de Sant Cugat, associats o no a l'entitat, puguin informar-se sobre la qüestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.