La companyia santcugatenca Ideographia obre quatre delegacions al món en 10 anys


  • Comparteix:

L'empresa santcugatenca Ideographia obre a la Corunya la quarta delegació arreu del món. La companyia, que compta amb deu anys d'existència, ja disposa de delegacions a Orlando, Florida, i a Aosta, Itàlia.

L'empresa Ideographia va ser fundada fa deu anys per l'empresari santcugatenc Albert Salarich. Des d'aleshores, la companyia s'ha instal·lat també a Orlando, a l'estat nord-americà de Florida, i a la ciutat italiana d'Aosta.

Salarich explica els motius d'obrir la nova delegació a Galícia.

Albert Salarich

Els motius són casualitats buscades. A partir d'uns col·laboradors de Sant Cugat ja hem iniciat diferents projectes a Galícia.


L'empresa esperarà a obrir noves delegacions ja que primerament vol consolidar les que té, sobretot a Sant Cugat i Aosta. La feina ben feta és el seu primer objectiu, encara que tractin amb pocs clients i projectes.

Combinar disseny gràfic, identitat corporativa, embalatge, publicitat i fins i tot relacions públiques és el gran tret diferencial de l'empresa santcugatenca ja que a l'Estat espanyol només hi ha una vintena d'empreses similars.

El Departament de Treball, la firma de Telecomunicacions portuguesa PT i Logic Control són alguns dels clients amb els quals compta l'empresa santcugatenca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.