El preu dels pisos de segona mà baixa un 5,6% a Sant Cugat, segons la immobiliària 'Idealista.com'


  • Comparteix:

El preu de l'habitatge de segona mà s'ha abaratit un 5,6 per cent a Sant Cugat durant l'últim trimestre, segons dades de la web immobiliària 'idealista.com'. Tot i aquesta caiguda, els preus de la nostra ciutat continuen sent els més alts de la província de Barcelona.

Al conjunt de la demarcació de Barcelona, els habitatges de segona mà s'han encarit lleugerament des de juliol, amb una apujada de l'1'3 per cent. A Sant Cugat, en canvi, hi ha hagut una tendència a la baixa molt més pronunciada que a altres poblacions, com Cerdanyola i Sabadell.

La caiguda ha permès reduir distàncies amb altres ciutats, però comprar una casa de segona mà continua sent, de llarg, més car a Sant Cugat. Només alguns barris de Barcelona superen per dalt el preu de Sant Cugat, tal com explica el responsable de comunicació d''idealista.com', Fernando Encinar:

Fernando Encinar

Sant Cugat se situa com un dels municipis d'èlit on el preu per metre quadrat és més car


A nivell estatal, Sant Cugat també és un dels municipis on comprar un pis de segona mà resulta més car. El preu mig de la nostra ciutat supera el promig de Madrid capital i de Pozuelo de Alarcón, la població més cara d'aquella comunitat. Segons els analistes immobiliaris, a Barcelona s'ha produït un canvi de tendència molt important durant els últims tres mesos:

Fernando Encinar

Barcelona ha tingut un comportament de creixement de preus molt moderat,mentre que Madrid no hi hagut moderació


Segons aquest informe, a Sant Cugat un pis amb 2 dormitoris costa, de promig, 295.000 euros, i 14.000 euros més si té 4 habitacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.