El Grup Clapé, promotor de polígons industrials, construirà la seva seu corporativa a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Grup Clapé instal·larà la seva nova seu corporativa a la nostra ciutat. Aquesta empresa està especialitzada en la promoció de polígons industrials i logístics a Catalunya. La decisió de situar la seva seu a Sant Cugat forma part d'un pla de diversificació en el negoci terciari. Una part del nou edifici estarà destinat a oficines de lloguer.

Sant Cugat acollirà la seu corporativa del Grup Clapé. La companyia, que es dedica al desenvolupament de parcs industrials de qualitat, traslladarà a la nostra ciutat totes les divisions de l'empresa.

El Grup Clapé està pendent de rebre la llicència i aquesta setmana començarà les obres, que preveuen que tinguin una durada de poc més d'un any. L'empresa construirà una nau de 5.000 metres quadrats al polígon de Can Sant Joan.

Escoltem al director general adjunt del Grup Clapé, Albert Martí.

Albert Martí

Desplaçarem totes les divisions i com que no omplirem posarem en lloguer algunes oficines.


El Grup Clapé està especialitzat en la promoció de parcs industrials i logístics de qualitat i ara volen entrar al sector terciari, amb l'ampliació del negoci a la promoció d'oficines i parcs comercials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.