L'expert en màrqueting Philip Kotler protagonitza avui el fòrum Santcugatribuna

Economia

Publicat el 16/nov/06 per Mar Castro

L'especialista en màrqueting Philip Kotler pronunciarà una conferència sobre innovació al fòrum empresarial Santcugatribuna d'aquest vespre. La sessió servirà, a més, per entregar els premis de la primera edició del concurs empresarial 'Anem a més'.

El ponent d'aquest vespre del fòrum empresarial és professor de la Kellogg School of Management de la Northwestern University de Chicago. Philip Kotler està considerat un dels especialistes més importants del món en mercadotècnia. El nord-americà és un dels impulsors del màrqueting social, una aplicació dels conceptes i tècniques del màrqueting tradicional per aconseguir canvis positius per a la societat.

El tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Jordi Joly, destaca la importància del màrqueting en l'economia actual.

Jordi Joly

L'anàlisi del mercat és fonamental per a l'economia i les empreses.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant la sessió del Santcugatribuna d'aquesta nit es lliuraran els guardons dels premis empresarials 'Anem a més', convocats per l'Ajuntament. Els premis pretenen reconèixer la tasca de les empreses santcugatenques més compromeses amb la innovació. En concret, el consistori pretén premiar la competitivitat i la contribució al creixement econòmic de companyies amb seu a Sant Cugat. Jordi Joly.

Jordi Joly

Valorem l'estratègia de l'empresa i els resultats que n'obtenen.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'especialista en màrqueting Philip Kotler atorgarà els guardons i els diplomes a les companyies guanyadores. Les empreses vencedores i finalistes participaran en un llibre que recollirà les seves experiències.