Els premis 'Anem a Més' reconeixen les empreses Originalets, Sant Cugat Trade Center, Grup XXI i Catalana Occident


  • Comparteix:

Un total e 22 empreses s'han presentat a la primera edició d'aquests guardons

Un total e 22 empreses s'han presentat a la primera edició d'aquests guardons

Les empreses Originalets, Trade Center, Grup XXI i Catalana Occident han estat les guanyadores de la primera edició dels premis 'Anem a més'. L'objectiu d'aquests guardons, creats per l'Ajuntament, és reconèixer públicament les empreses el municipi que es destaquen pels seus bons resultats i per la seva implicació amb la ciutat. El lliurament dels premis s'ha fet en el marc del fòrum empresarial Santcugatribuna, a càrrec de Philip Kotler.

En total, s'havien presentat 22 empreses de les categories micro, petita, mitjana i gran empresa. Totes elles han hagut d'acreditar que estan implantades a Sant Cugat i que tenen un mínim de 4 anys d'activitat. A partir d'aquí, s'han valorat diferents factors com la història, els trets diferencials i la implicació amb la ciutat, i sobretot el plantejament estratègic i els resultats obtinguts.

Així ho ha explicat l'alcalde, Lluís Recoder, que s'ha felicitat per la bona acollida que ha tingut aquesta primera edició dels guardons.

Lluís Recoder

Ha estat un èxit en quant a la participació en els premis i la qualitat de les empreses i dels premiats. Aquests premis volen fer un pas més en la política de relacionar entre sí el teixit econòmic de la ciutat


Concretament, el jurat ha destacat la trajectòria en un mercat molt competitiu i la innovadora política de recursos humans d'Originalets i el desenvolupament i el foment del teixit empresarial de Sant Cugat Trade Center. En el cas de Grup XXI, el veredicte s'ha basat en la seva política de diversificació i d'inversions i la implicació amb les activitats de la ciutat, mentre que de Catalana Occident han remarcat el seu recorregut, el seu rol en desenvolupament empresarial del país i la ciutat i els resultats dels darrers exercicis.

Les 4 empreses premiades han agraït el reconeixement i han coincidit a remarcar que és un estímul per continuar amb la feina feta fins ara. Així ho ha manifestat el conseller delegat de Grup XXI, Santiago Vila.

Santiago Vila

Satisfacció perquè jo crec que és un premi que ve a reconèixer la nostra tasca feta fins ara. Per arribar aquí hem hagut de fer un esforç de molts anys i ens satisfà moltíssim


En termes similar s'ha expressat el fundador i director d'Originalets, Carles Anadón, que ha destacat també la satisfacció de rebre un premi de la pròpia ciutat.

Carles Anadon

És molt important perquè poder guanyar un premi a la teva ciutat és gratificant. Però a més, en els últims dos anys hem tingut problemes interns i ara rebre premis ens dóna la raó que estem fent les coses bé


El jurat de la primera edició dels premis 'Anem a Més' ha estat format per representants institucionals de l'Ajuntament i la Generalitat, i per representants de l'Associació Empresarial del Municipi, la Cambra de Comerç de Terrassa, el sector universitari i directius de reconegut prestigi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.