Suport institucional de l'Ajuntament als treballadors de l'empresa EDS


  • Comparteix:

L'Ajuntament expressa en una declaració institucional el suport als 600 treballadors de l'empresa informàtica EDS, amb seu a Sant Cugat, arran dels darrers acomiadaments de personal de la planta. El consistori ha mostrat així la seva preocupació pels esdeveniments i ha expressat la seva voluntat perquè la situació es recondueixi i es garanteixi el futur de la planta i dels llocs de treball.

El portaveu del grup municipal d'ICV-EA, Xavier Boix, en nom de la junta de portaveus del consistori, ha estat l'encarregat de llegir aquesta declaració institucional que remarca la importància d'empreses d'alt nivell tecnològic, d'alt valor afegit i que no tenen un impacte ambiental molt elevat.

Boix ha recordat que l'aposta per un model productiu competitiu i sostenible ha d'anar acompanyat de la generació de treball de qualitat, situació que està renyida amb l'existència de situacions de precarietat contractual, baixos sous i inestabilitat i inseguretat laboral.

En aquest sentit, Xavier Boix, ha instat els treballadors i la companyia a trobar solucions de futur.

Xavier Boix

El compromís de l'Ajuntament amb el futur del teixit empresarial local i la voluntat que sigui competitu fa necessari que mostri la seva preocupació per la situació laboral de l'empresa EDS.


Aquesta declaració institucional es farà arribar a la direcció de la multinacional i al comitè de treballadors. En el text s'expressa la voluntat que un procés de negociació garanteixi el futur de la planta i dels seus llocs de treball.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.