Prop del 90% dels treballadors d'EDS a Sant Cugat es concentren davant l'empresa


  • Comparteix:

Prop del 90% de la plantilla de l'empresa EDS a Sant Cugat s'ha concentrat aquest dimarts durant trenta minuts davant la porta de la companyia. CCOO ha valorat la convocatòria de molt positiva i ha avançat que pel moment es manté la concentració prevista pel dimarts que ve.

La parada de mitja hora estava convocada pels sindicats CCOO i UGT per a tots els centres de l'Estat espanyol. En el cas de la planta santcugatenca la convocatòria ha està un èxit, segons CCOO.

El secretari general de CCOO a EDS Sant Cugat, Jordi Saladie, ha explicat que de moment l'empresa no ha donat cap pas per reunir-se amb els treballdors. Saladie ha tornat a demanar que no marxi ningú 'a dit'.

Jordi Saladie

De moment l'empresa no ha fet cap cas per poder reunir-nos. La nostra idea sempre ha estat la mateixa, intentar que aqui no marxi ningú a dit.


Saladie ha avançat que, si la companyia continua sense donar cap explicació sobre els acomiadaments, mantindran la concentració, de mitja hora, prevista pel proper dimarts 28 de novembre. A més, Saladie ha explicat que si tot continua igual, el 30 de novembre, l'assemblea de treballadors votarà a favor a un dia sencer de vaga.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.