Prop del 90% dels treballadors d'EDS a Sant Cugat es concentren davant l'empresa

Economia

Publicat el 21/nov/06 per Mar Castro

Prop del 90% de la plantilla de l'empresa EDS a Sant Cugat s'ha concentrat aquest dimarts durant trenta minuts davant la porta de la companyia. CCOO ha valorat la convocatòria de molt positiva i ha avançat que pel moment es manté la concentració prevista pel dimarts que ve.

La parada de mitja hora estava convocada pels sindicats CCOO i UGT per a tots els centres de l'Estat espanyol. En el cas de la planta santcugatenca la convocatòria ha està un èxit, segons CCOO.

El secretari general de CCOO a EDS Sant Cugat, Jordi Saladie, ha explicat que de moment l'empresa no ha donat cap pas per reunir-se amb els treballdors. Saladie ha tornat a demanar que no marxi ningú 'a dit'.

Jordi Saladie

De moment l'empresa no ha fet cap cas per poder reunir-nos. La nostra idea sempre ha estat la mateixa, intentar que aqui no marxi ningú a dit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Saladie ha avançat que, si la companyia continua sense donar cap explicació sobre els acomiadaments, mantindran la concentració, de mitja hora, prevista pel proper dimarts 28 de novembre. A més, Saladie ha explicat que si tot continua igual, el 30 de novembre, l'assemblea de treballadors votarà a favor a un dia sencer de vaga.