El PSC critica els pressupostos per manca d'inversió i oblidar els districtes


  • Comparteix:

El PSC demana un increment d'inversió, millores en transport públic i més policies locals en les al·legacions del pressupost municipal del 2007. Els socialistes consideren que els comptes presentats per l'equip de govern tenen 'poc rigor' i 'manca de fiabilitat'.

El PSC critica que l'equip de govern concentri el gruix del pressupost al nucli urbà en detriment dels districtes de la ciutat. Segons els socialistes, caldria destinar més diners a territoris allunyats del centre de la ciutat.

El regidor del PSC, Pau Calsamíglia, també ha advertit de la manca d'inversió contemplada al pressupost del 2007. Segons Calsamíglia, si s'exclou la partida d'habitatge públic, els comptes només preveuen destinar dotze milions d'euros a inversions, xifra inferior a exercicis anteriors.

Calsamíglia també considera que el pressupost del 2007 és 'discriminatori', perquè ofereix pocs serveis públics i de baixa qualitat.

Pau Calsamíglia

Sant Cugat continua sent una ciutat amb pocs serveis i de baixa qualitat.


El PSC ha presentat deu al·legacions per corregir els comptes municipals del 2007. Pel que fa al pressupost ordinari, els socialistes reclamen partides per millorar el servei d'autobusos i incrementar la plantilla de policia local.

En l'apartat d'inversions, el PSC proposa destinar diners del pressupost al Casino de la Floresta, als complexos esportius de Mira-sol i Sant Francesc, i al centre cívic de la plaça d'en Coll.

El portaveu del grup municipal socialista, Salvador Gausa, també reclama que es destini una partida a millorar el paisatge urbà de la Floresta.

Salvador Gausa

Considerem que cal millorar el paisatge urbà de la Floresta.


El PSC també ha criticat que el pressupost d'enguany hagi patit una dotzena de modificacions. Segons els socialistes, els canvis constants en els comptes municipals demostren 'la manca de rigor' de l'equip de govern.

El pressupost del 2007 es portarà a aprovació del ple municipal al desembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.