Els sindicats convocaran vaga pel dia 14 si EDS no respecta l'acord verbal de dimecres passat


  • Comparteix:

Els sindicats de l'empresa EDS han decidit esperar fins dilluns per comprovar si la direcció de l'empresa compleix l'acord verbal al qual van arribar amb els treballadors el dimecres passat. Si l'empresa no confirma l'acord assolit, dilluns els sindicats convocaran una vaga pel dia 14.

L'acord verbal assolit entre la direcció de l'empresa i els sindicats preveu que l'empresa no pugui acomiadar cap treballador més excepte els qui ho decideixin voluntàriament. L'empresa només es reserva la possiblitat de poder acomiadar els comandaments superiors.

L'assemblea de treballadors de l'empresa EDS, que s'ha celebrat aquest dijous, ha decidit esperar a dilluns perquè la direcció de l'empresa confirmi per escrit l'acord assolit verbalment dimecres passat amb sindicats.

Així ho explica el secretari general de la Secció Sindical de CCOO a EDS, Jordi Saladie.

Jordi Saladie

Esperem a dilluns per veure l'esborrany que reflexi els acords verbals que vam arribar amb la direcció de l'empresa.


En cas que l'empresa no respecti l'acord verbal i es tiri enrere, els sindicats han previst convocar una vaga pel dia 14. D'aquesta manera tindran deu dies per decidir si la vaga tira endavant en funció de l'estat de les negociacions amb la direcció de l'empresa.

Jordi Saladie

Si per algun motiu l'empresa es tira enrere, aleshores tenim prevista la vaga pel dia 14.


Dels 15 acomiadaments anunciats al novembre, se n'han produït fins ara 13. CCOO ha avisat a l'empresa que no faci més acomiadaments que els previstos, aprofitant el buit existent fins a l'1 de gener que entraria en vigor l'acord verbal entre empresa i sindicats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.