Els treballadors d'EDS descarten ara l'opció de la vaga i esperen frenar els acomiadaments


  • Comparteix:

Els sindicats de l'empresa EDS, amb seu a Sant Cugat, descarten de moment convocar una vaga de 24 hores i esperen tancar un acord definitiu amb la direcció a principis de la setmana vinent. Els representants dels treballadors confien que l'empresa respecti l'acord verbal assolit, que compromet la direcció a no realitzar cap nou acomiadament.

Els sindicats de l'empesa EDS han decidit descartar la convocatòria de vaga, prevista pel dia 14, ja que confien en què l'empresa complirà amb l'acord verbal assolit amb els treballadors. Recordem que l'acord preveu que l'empresa no pugui acomiadar cap treballador més, excepte els qui ho decideixin voluntàriament. L'empresa només es reserva la possibilitat de poder acomiadar els comandaments superiors.

Segons fonts sindicals, a partir de la setmana vinent ja podrien rebre el redactat definitiu per part de la direcció d'EDS. Així ho explica el secretari general de la Secció Sindical de CCOO a EDS, Jordi Saladie.

Jordi Saladie

Tenim pactades ja les diferents opcions però ara només ens falta rebre el redactat definitiu. No esperem que sorgeixi cap problema . Entre dillluns o dimarts esperem rebre l'acord.


Coincidint amb el conflicte laboral i en una trobada informativa, el president d'EDS Santiago Urío ha explicat que espera que aquest any sigui el millor de la història per a l'empresa, amb un creixement similar al del mercat, un 10%. La direcció preveu tancar l'exercici vinent amb un creixement del 20%. L'empresa esprea poder créixer en personal un 10%, sobretot a València, amb la creació d'un nou centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.