L'equip de govern rebutja les al·legacions que volen més inversió al pressupost


  • Comparteix:

L'equip de govern qualifica 'd'oportunistes' les al·legacions presentades per l'oposició als pressupostos municipals de 2007. El tinent d'alcalde d'Economia i Hisenda, Jordi Joly, ha explicat que el govern local, format per CiU i ERC, rebutjarà les al·legacions que demanin més inversions.

'Responsabilitat' i 'seriositat' és el que demana l'equip de govern a l'hora de presentar al·legacions als pressupostos municipals. Segons el tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, alguns partits de l'oposició - en al·lusió al PSC i ICV-EA - demanen més despeses sense concretar el finançament.

En aquest sentit, Joly ha afegit que les al·legacions presentades no se 'sostenten', tot i el 'llarg' procés de participació que hi ha hagut per a aquests pressupostos.

Jordi Joly

Quan un a complert un procés llarg i participatiu no es val esgotar totes les etapes i al final presentar uns documents que no es sostenten de cap manera.


És per això que el titular d'Economia de Sant Cugat fa una crida a la 'responsabilitat' i titlla 'd'oportunistes' les al·legacions presentades pel PSC i ICV-EA.

Jordi Joly

Demano seriositat. Veig oportunisme. Deixar passar tot el període i al final despenjar-se amb demandes em sembla poc seriós.


Tot i això, Joly ha destacat que sí s'admetran a tràmit aquelles al·legacions que facin referència a qüestions tècniques, com és el cas d'algunes que han presentat des del grup municipal del PSC.

En el ple municipal del proper dilluns, es portarà a aprovació definitiva els pressupostos municipals de 2007, que entraran en vigor l'1 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.