Conei amplia la seva implantació a Sant Cugat amb la construcció d'un nou edifici

Economia

Publicat el 14/des/06 per Mar Castro

L'empresa Conei, dedicada al mercat de l'oci i a les piscifactories, amplia la seva implantació a la nostra ciutat. L'alcalde, Lluís Recoder, acompanyat del president de la companyia, Joan Lao, ha presidit aquest dijous la col·locació de la primera pedra del segon edifici de Conei, situat a tocar de la rotonda de l'Hipòdrom.

L'empresa, dedicada al mercat de l'oci i al sector de les piscifactories, està instal·lada a la nostra ciutat des de fa vuit anys. Ara, Conei ha decidit ampliar la seva seu santcugatenca amb un nou edifici que estarà enllestit a mitjans de 2008.

La companyia, que ha invertit vuit milions d'euros en la contrucció de l'edifici, traslladarà a la nova seu els departaments de venda i de Recerca i Desenvolupament.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha valorat molt positivament l'ampliació de l'empresa dins la nostra ciutat. Recoder ha destacat la importància que empreses que ja estan instal·lades a Sant Cugat decideixin ampliar els seus horitzons a la ciutat.

Lluís Recoder

És una empresa que fa vuit anys que està aquí i ara decideix ampliar l'empresa a Sant Cugat ja que l'entorn és atractiu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El president de Conei, Joan Lao, ha destacat la bona situació territorial de Sant Cugat. Lao ha afegit que la construcció d'aquest edifici ha de servir per assolir tots els objectius que es marca l'empresa.

Joan Lao

Vaig veure la gran possibilitat que teníem estan a Sant Cugat perquè estem molt ben situats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Lao ha explicat que l'edifici ha de ser la representació física del grup i el 'braç dret' de Conei.