La justícia declara 'nul·les' les contribucions especials de Mira-sol Sud i Valldoreix


  • Comparteix:

El jutjat del Contenciós Administratiu número 7 de Barcelona ha declarat 'nul·les', per defectes de forma, les contribucions especials dels sectors 14-18 de Mira-sol Sud i Valldoreix. La plataforma d'afectats espera que aquesta resolució judicial serveixi perquè l'equip de govern s'avingui a negociar. Una sentència anterior ja va instar l'Ajuntament a retornar les quantitats liquidades pels veïns.

La sentència declara la 'nul·litat', per ser contrari a l'ordenament jurídic, de l'acord del ple municipal del 16 de setembre del 2002 que va aprovar la imposició de contribucions especials per les obres d'urbanització dels sectors 14-18 de Mira-sol Sud i Valldoreix.

El portaveu de la plataforma d'afectats que va interposar el contenciós, Jaume Massanés, explica els motius que han portat el tribunal a declarar la 'nul·litat'.

Jaume Massanés

No es poden aprovar les contribucions especials si no hi ha una llista amb el detall de tots els contribuents i les quantitats a pagar.


Massanés considera que la plataforma està guanyant la batalla legal i espera que l'equip de govern s'avingui a negociar les quantitats de les contribucions especials.

Jaume Massanés

Sempre hem tingut una actitud de seure i negociar per arribar a acords. La plataforma seguirà lluitant perquè creiem que tenim raó, però volem negociar.


A principis d'any, els tribunals van declarar 'nul·les' les liquidacions provisionals que van pagar els veïns d'aquests sectors i van ordenar la devolució de les quantitats ingressades. L'Ajuntament va presentar recurs contra aquesta sentència davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.