Neix a Sant Cugat la nova mútua Egarsat, fruit de la fusió de Mútua Egara i Sat Mútua


  • Comparteix:

Sant Cugat acull la seu social de la nova mútua Egarsat, nascuda de la fusió de Mútua Egara i Sat Mútua. La delegació santcugatenca, ubicada al Trade Center, centralitzarà a partir d'ara els serveis centrals i la direcció del nou grup. La companyia se situa com la cinquena mútua d'accidents de treball i malalties professionals de Catalunya.

Amb seu a la nostra ciutat, la nova mútua Egarsat ha nascut aquest 1 de gener de la fusió de Mútua Egara -amb seu a Terrassa- i Sat Mútua -implantada a Sabadell-. El director de relacions externes de la companyia, Pere Arch, explica perquè s'ha decidit instal·lar la seu social a Sant Cugat.

Pere Arch

Decidim portar la seu central a Sant Cugat, equidistant entre les dues ciutats. Està ben comunicada i té bons serveis.


Després de la fusió, Egarsat se situa com la cinquena mútua d'accidents de treball i malalties professionals de Catalunya i la desena a l'Estat espanyol. El grup té una previsió de facturació de 220 milions d'euros al tancament d'aquest any, 320.000 treballadors protegits i 38.000 empreses associades. Pere Arch destaca els beneficis de la fusió.

Pere Arch

Pensem potenciar els serveis allà on ja els tenim. L'usuari estarà en una mútua el doble de gran i potent, amb més recursos.


Egarsat disposa de 38 delegacions. A la de Sant Cugat, situada al Trade Center, s'hi concentraran ara els serveis centrals del grup i les oficines de la direcció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.