Avui comencen les rebaixes amb descomptes d'entre el 20% i el 30%


  • Comparteix:

L'únic festiu que està permès obrir durant aquesta campanya d'hivern serà el diumenge 14 de gener

L'únic festiu que està permès obrir durant aquesta campanya d'hivern serà el diumenge 14 de gener

Els comerços santcugatencs comencen avui les rebaixes d'hivern amb descomptes que oscil·len entre el 20 i el 30%. La Federació de Comerciants de la ciutat espera vendre un 5% més que l'any passat ja que l'arribada tardana del fred ha fet que s'hagi acumulat molt producte.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat s'ha mostrat molt optimista de cara a aquestes rebaixes. Josep Lluís Galvany ha explicat que els darrers dies ja s'han animat les vendes i que ara que, per fi, sembla que arriba el fred, esperen vendre l'estoc d'abric que tenen acumulat.

Josep Lluís Galvany

El fred ha vingut fa uns dies i s'ha venut una mica però encara falta bastant. Calculem que potser vendrem un 5% més que l'any passat. És l'esperança que tenim


A partir d'aquest dilluns, les botigues oferiran descomptes que oscil·laran entre el 20 i el 30%, tot i que les grans superfícies ja han anunciat que en la roba d'abric ja hi haurà coses a meitat de preu. Galvany ha explicat però que la previsió és anar rebaixant els preus a mida que avancin les rebaixes.

Josep Lluís Galvany

En principi se surt amb un 25 o un 30% i els ultims dies arribarem al 50 o fins i tot al 60%. Jo crec que la mitja serà entre un 30 i un 50%


A nivell de Catalunya, la previsió és que els comerciants incrementin les seves vendes entre un 4 i un 8%. Aquest any, a més, l'entrada en vigor de la reducció de les comissions sobre el pagament amb targeta de crèdit permetrà als petits i mitjans comerços un estalvi d'uns 20 milions d'euros.

Pel que fa als consumidors, es calcula que cada català es gastarà aquestes rebaixes uns 250 euros de mitjana, especialment en productes de moda i complements, parament de la llar i electrònica. Les organitzacions de consumidors recomanen als compradors que s'assegurin que a l'etiqueta consta el preu inicial del producte i el preu rebaixat per poder-los comparar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.