L'encariment de la vivenda de segona mà a Sant Cugat es modera en l'últim trimestre


  • Comparteix:

El preu de la vivenda de segona mà ha augmentat un 4% a Sant Cugat durant l'últim trimestre, segons un estudi de Comprarcasa. La nostra ciutat continua sent la més cara de l'entorn metropolità, amb un cost per metre quadrat de gairebé 5.000 euros. Tot i així, les dades mostren una desacceleració de l'encariment de preus a Sant Cugat, en comparació amb la tendència de la corona barcelonina.

Segons dades de la xarxa immobiliària Comprarcasa, la nostra ciutat ha experimentat un creixement de preus 'moderat' en els últims tres mesos. El creixement mitjà del preu de la vivenda usada a la corona metropolitana se situa en un 9%, cinc punts per sobre de l'increment a la nostra ciutat.

Les poblacions que més s'encareixen en els últims tres mesos són Palau de Plegamans, Mollet del Vallès i Igualada. Per primera vegada, els preus cauen a l'Hospitalet del Llobregat, tot i que aquesta ciutat es manté com la segona més cara de la perifèria barcelonina. Sant Cugat continua liderant aquest rànquing, amb un cost per metre quadrat de 4.991 euros.

Badia del Vallès continua tenint la vivenda de segona mà més barata, amb un preu per metre quadrat de menys de 2.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.