L'atur cau un 3'2% a Sant Cugat durant el 2006


  • Comparteix:

L'atur ha caigut un 3'2% a Sant Cugat durant el 2006. Un total de 59 persones han trobat feina en el darrer any i han deixat el nombre d'aturats en 1.761. La reducció de la desocupació a Sant Cugat està per sobre de la mitjana del Vallès Occidental, que se situa en el 2'1%.

La caiguda de l'atur a Sant Cugat és una de les més significatives de la comarca. Només Viladecavalls, amb una reducció del 7'6%, supera el nostre municipi. El descens de la desocupació és general al Vallès Occidental, on hi ha 34.668 aturats, un 2'1% menys que al 2005. Les excepcions són Rubí, Rellinars i Matadepera, que han patit un increment d'aturats superior al 6% en un any.

D'altra banda, l'atur afecta més les dones a Sant Cugat. De les 1.761 persones sense feina, 981 són dones, el que representa un 55% dels aturats a la ciutat.

La desocupació femenina també és la nota negativa al Vallès Occidental. Durant el 2006, 113 dones s'han quedat sense feina, mentre que 203 homes han trobat ocupació. D'aquesta manera, 6 de cada 10 aturats de la comarca són dones.

La reducció de l'atur a Sant Cugat i al Vallès Occidental és superior a la de Catalunya, on ha baixat un 0'7% en un any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.