El projecte d'Esade es presenta avui en societat


  • Comparteix:

El Campus Esade es presenta aquest dimarts a Sant Cugat. El Teatre-Auditori acollirà la presentació de la iniciativa, que constarà de 19.800 m2 dedicats a l'àmbit universitari i 26.800 m2 destinats a un parc empresarial. Esade inverteix 70 milions d'euros en el projecte.

Les noves instal·lacions d'Esade, situades en els terrenys de l'actual Centre Borja, entraran en funcionament en el curs 2007-2008. Al campus de Sant Cugat s'implantarà una nova iniciativa d'Esade: el parc Creapolis, on hi haurà empreses en etapa de desenvolupament i companyies més grans que vulguin traslladar al parc una part del negoci.

Carles Losada és director general d'Esade.

Carles Losada

És una aposta forta per la investigació i la formació acadèmica.


El campus també acollirà estudiants d'Administració i Direcció d'Empreses i altres titulacions. Es preveu que el centre arribi a tenir 1.600 estudiants al curs 2011-2012. El projecte, que també inclou una residència universitària i serveis de restauració, compta amb el suport de la Generalitat, l'Ajuntament, caixes d'estalvis, cambres de comerç i associacions empresarials.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

El centre Creapolis és un espai obert per potenciar la societat.


L'associació de veïns de l'Eixample Sud i partits com el PSC i ICV-EA han advertit de l'impacte a la mobilitat que comportarà l'arribada del centre Esade a l'avinguda Pla del Vinyet. L'entitat veïnal i les formacions polítiques han denunciat en diverses ocasions que l'equip de govern no ha pres encara mesures per impedir problemes de trànsit a la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.