Satisfacció empresarial per l'arribada d'Esade a Sant Cugat


  • Comparteix:

Cambres de comerç i associacions empresarials consideren que l'arribada d'Esade a Sant Cugat comporta una oportunitat única per dinamitzar l'economia de la comarca i Catalunya. Segons els representants empresarials, el centre de negocis facilitarà el contacte entre el món econòmic i la universitat.

La Cambra de Comerç de Terrassa considera que 'la implantació d'una escola de negocis de prestigi' millora les condicions per als empresaris del Vallès Occidental.

Per la seva banda, Pimec, patronal de petites i mitjanes empreses, vaticina que el campus d'Esade serà una referència a Catalunya i Europa. Segons l'entitat, el parc de creació empresarial, Creapolis, facilitarà el naixement de companyies.

Josep González és president de la Pimec.

Josep González

El parc Creapolis és una bona idea i vol posar en marxa iniciatives empresarials tecnològiques.


L'Associació d'Empresaris de Sant Cugat considera la iniciativa d'Esade d''aportació extraordinària' per a la ciutat i el país. L'associació local assegura que el campus facilitarà la interacció entre les empreses i la universitat.

Frederic Boix és president de l'entitat.

Frederic Boix

S'obre un nou crecle virtuós per la coordinació entre l'empresa i la universitat.


L'Associació de Joves Empresaris de Catalunya remarca que l'arribada d'Esade a Sant Cugat és una oportunitat per als emprenedors econòmics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.