El peatge de les Fonts, gratuït per als trajectes entre Terrassa i Barcelona


  • Comparteix:

Avui entra en vigor la gratuïtat per a usuaris habituals del peatge de les Fonts, a la C-16, entre Barcelona i Terrassa. Els conductors que tinguin una domiciliació bancària a Sant Cugat es podran beneficiar de la bonificació, que s'aplicarà tots els dies de la setmana i sense necessitat d'un mínim de viatges.

La Generalitat calcula que es beneficiaran de la gratuïtat uns 20.000 usuaris que passen pel peatge de les Fonts en els seus trajectes habituals amb origen o destí a Terrassa, Rubí, Sant Cugat o Barcelona. Fins ara, les bonificacions només afectaven els usuaris de la nostra ciutat i Rubí que fessin un mínim de vuit viatges al mes.

L'extensió de la gratuïtat tindrà un cost per a la Generalitat de 10'5 milions d'euros anuals. Els conductors només hauran de tenir una domiciliació bancària a Sant Cugat, Rubí o Terrassa i instal·lar un aparell 'teletac' que permet passat pel peatge sense aturar-se. El mecanisme enregistra l'import del trajecte al compte bancari, però la Generalitat abona de forma íntegra aquesta quantitat.

Els 'teletacs' pertanyen a la concessionària Autema i es distribueixen a 14 entitats bancàries.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.