Ecoveritas vol obrir un altre supermercat a la nostra ciutat


  • Comparteix:

El restaurant Oben ha tancat les seves portes. L'empresa Ecoveritas ha decidit aparcar la restauració per centrar-se en els supermercats. La direcció de l'empresa ha avançat que tenen la intenció d'obrir un altre supermercat a la nostra ciutat.

La cadena barcelonina de menjar ecològic Ecoveritas ha decidit tancar els restaurants que sota la marca Oben explotaven a Sant Cugat i a Barcelona.

El director general d'Ecoveritas, Silvio Elías, ha explicat a Ràdio Sant Cugat que la decisió s'ha pres perquè l'empresa vol centrar-se exclusivament en el món dels supermercats.

Silvio Elías

Aquesta decisió obeeix al fet que Ecoveritas es vol dedicar exclusivament al món dels supermercats. La restauració era una cosa complementària.


Segons Elías, el restaurant Oben de Sant Cugat no funcionava malament, tot i que ha assegurat que el supermercat Veritas, situat al costat del restaurant a l'avinguda de Lluís Companys, funciona millor. En aquest sentit, Elías ha avançat a aquesta emissora que estan estudiant la possibilitat d'obrir un altre supermercat a la nostra ciutat.

Silvio Elías

Estem molt contents amb el supermercat de Sant Cugat. De fet, estem estudiant la possibilitat d'obrir-ne un altre.


No obstant això, Elías ha indicat que l'obertura d'un nou supermercat serà una realitat a mitjà-llarg termini. D'aquesta manera, l'empresa té la intenció d'obrir entre dues i cinc botigues a l'àrea metropolitana.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.