S'amplia als nous barris la moratòria contra la proliferació de bancs i immobiliàries


  • Comparteix:

L'Ajuntament amplia la suspensió de llicències urbanístiques a entitats financeres i immobiliàries a Coll Favà, el Parc Central i els nous barris. La suspensió s'allargarà un any, però en sis mesos està previst elaborar una ordenança urbanística definitiva per evitar les anomenades 'zones fredes' comercials.

L'Ajuntament vol regular els usos urbanístics de la ciutat per evitar la implantació excessiva d'activitats econòmiques i financeres a les plantes baixes. Els barris de Coll Favà, el Parc Central, Can Mates i Vullpalleres s'afegeixen ara a la moratòria, que va començar a aplicar-se al centre de la ciutat.

La suspensió de llicències tindrà efecte a Coll Favà, des del carrer de la Creu fins al monument de la Ronda Nord. En el cas del Parc Central, s'aplicarà al carrer Manel Farrés, des de la carretera de Vallvidrera fins al carrer Rovellat.

Als nous barris, també s'aplicaran restriccions. A Can Mates, la mesura afectarà la zona del Mira-sol Centre, mentre que al barri de Vullpalleres tindrà efecte al voltant de la futura estació de FGC.

El regidor de Comerç, Josep Romero, ha afirmat que la suspensió tindrà efecte 'amb caràcter preventiu' per un termini d'un any. En els propers sis mesos, s'elaborarà una ordenança urbanística d'usos per regular definitivament la situació.

Tots els grups polítics del consistori han donat suport a aquesta mesura, que pretén frenar les 'zones fredes' comercials i protegir el comerç de proximitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.