150 empreses de la comarca s'apleguen al segon saló Espai Empresarial


  • Comparteix:

El Sant Cugat Trade Center acull aquest dimarts i dimecres la segona edició del Saló Espai Empresarial. L'objectiu de la trobada és que les empreses que hi participen desenvolupin una xarxa pròpia de contactes professionals i personals que permitin obrir futurs negocis, l'anomenat 'networking'.

Un total de 150 empreses del Vallès Occidental s'han donat cita aquest dimarts i dimecres al Sant Cugat Trade Center per fomentar les relacions professionals i personals. La trobada es dóna en el marc del Saló Espai Empresarial, que per segon any consecutiu organitza aquesta entitat empresarial de la nostra ciutat.

El gerent del SC Trade Center, Juanjo Martínez, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que l'objectiu és que els participants trobin les eines per millorar la seva feina però també que aquestes eines els ajudin a fer negoci.

Juanjo Martínez

En aquesta segona edició volem fomentar que la gent que vingui no trobi només una informació que li vagi bé per la feina sinó que pugui fer negocis.


Pimec, Empresaris de Sant Cugat, Asepeyo o l'Ajuntament són algunes de les entitats que es donaran cita aquests dos dies al SC Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.