Gmac proposa nou producte hipotecari destinat a promotors


  • Comparteix:

La financera nord-americana Gmac-RFC, amb seu central a Sant Cugat, proposa un nou producte financer. La companyia entra en el mercat immobiliari impulsant la marca 'Capital' d'hipoteques destinades a promotors.

La financera Gmac-RFC ha entrat en el sector creditici de les segones residències. La companyia, de la qual General Motors és l'accionista majoritària, fins ara estava especialitzada en el finançament de vehicles. Amb aquest nou producte entra en el mercat de les hipoteques.

Capital va dirigit als estrangers d'alt poder adquisitiu que cerquen segones residències al nostre país. El responsable de la companyia, Arturo Roche, explica que Barcelona i Madrid són els mercats que compten amb més potencial dins d'aquest segment d'estrangers no residents.

La multinacional també té productes dirigit a clients amb dificultats per aconseguir hipoteques com persones amb baix poder adquisitiu.

Gmac-RFC, que té presència als Estats Units, al Canadà, Mèxic, Austràlia, Regne Unit, Holanda i Alemanya, i compta amb una plantilla de més de 14.000 treballadors i la seva producció de prèstecs sobrepassa els 12.000 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.