Èxit de la segona edició del Saló Espai Empresarial


  • Comparteix:

150 empreses de la ciutat i la comarca s'han reunit al Sant Cugat Trade Center amb motiu de la segona edició del Saló Espai Empresarial. La valoració final del saló, que ha tancat les portes aquest dimecres, ha estat molt positiva ja que s'ha aconseguit l'objectiu principal de desenvolupar xarxes de contactes entre les empreses que n'han pres part.

Fomentar la creació de xarxes de contactes professionals i empresarials per dinamitzar el teixit empresarial, el conegut com 'networking', ha estat l'objectiu principal de la segona edició del Saló Espai Empresarial. La trobada s'ha celebrat per segon any consecutiu aquest dimarts i dimecres i ha estat organitzada pel Sant Cugat Trade Center.

Algunes de les empreses de la ciutat que han participat han estat Asepeyo, Empresaris de Sant Cugat i la patronal Pimec. L'Ajuntament, a través de l'Area de Promoció Econòmica, ha estat també present al Saló Espai Empresarial. El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, ha fet una valoració de la importància del 'networking', objectiu principal de les jornades.

Jordi Joly

El factor xarxa és la clau del desenvolupament futur. Venim d'un món empresarial molt tancat i aixó feia que no hi hagués possibilitats de creixement. Ara estem en una era diferent.


Des d'Espai Empresarial s'ha valorat molt positivament el saló, així com l'alta participació i la qualitat de ponents i conferències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.