Concentració de treballadors de Delphi en suport a la planta de Puerto Real


  • Comparteix:

La Federació de Treballadors de Catalunya ha convocat aquest dijous una concentració en suport als treballadors de Delphi a Puerto Real, a Cadis. Els operaris es concentraran al migdia a les instal·lacions de Delphi a Sant Cugat. Una delegació del comitè d'empresa santcugatenc participa aquest dijous a Puerto Real a la manifestació dels treballadors.

El comitè d'empresa es desplaça aquest dijous a Puerto Real per participar a la manifestació contra el tancament. Segons el president del comitè, Jordi Casas, la mobilització vol pressionar les administracions a trobar una alternativa al tancament.

En paral·lel, el sindicat Federació de Treballadors de Catalunya ha convocat la resta d'operaris a un concentració de suport a les instal·lacions de la companyia a Sant Cugat. La mobilització tindrà lloc al migdia per coincidir amb el canvi de torn de l'empresa i aplegar més treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.