La CE visita Sant Cugat per conèixer la candidatura del futur Institut Europeu de Tecnologia


  • Comparteix:

Una delegació de la Comissió Europea visita aquest dimecres Sant Cugat per conèixer la candidatura de la nostra ciutat a la seu del futur Institut Europeu de Tecnologia. Els representants comunitaris s'entrevistaran amb els socis i les institucions que donen suport a la proposta, com la Generalitat, Esade, els centres universitaris de la zona i algunes empreses.

La delegació l'encapçala el coordinador de l'Institut Europeu de la Tecnologia de la Comissió Europea, Matteo Bonifacio, que dijous participarà al fòrum Santcugatribuna.

La visita de treball inclourà reunions amb el secretari general de Promoció Econòmica de la Generalitat, representants d'Esade i Creàpolis, del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, de l'empresa Hewllett-Packard, del Parc de la Ciència de Cerdanyola i de centres universitaris com la UAB i l'Escola d'Arquitectura del Vallès.

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Jordi Joly, explica l'objectiu de la visita.

Jordi Joly

Intentarem mostrar a la CE el poder de xarxa que tenim al territori, el lligam entre el món de la recerca i l'empresa.


Joly ha explicat que la candidatura de Sant Cugat com a seu de l'Institut Europeu de la Tecnologia és l'única construïda des del territori, a diferència de la resta de candidatures europees, promogudes pels estats. El titular de Promoció Econòmica ha dit que es tracta d'un projecte 'de país' i ha agraït el suport i la implicació de la Generalitat.

Jordi Joly

El suport de la Generalitat ha estat total des del primer moment. Només ens han donat facilitats.


L'alcalde, Lluís Recoder, i els ajuntaments que conformen el Consorci Vallès Innovation Triangle -Rubí i Cerdanyola- reunirà aquest dijous totes les institucions implicades en el projecte en una sessió de treball prèvia al fòrum Santcugatribuna.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.