Tremosa analitza el futur de l'aeroport en un acte amb empresaris


  • Comparteix:

Tremosa presenta 'Estatut, aeroports i ports de peix al cove'

Tremosa presenta 'Estatut, aeroports i ports de peix al cove'

L'economista Ramon Tremosa presenta aquest dijous el seu darrer llibre 'Estatut, aeroports i ports de peix al cove'. En un acte al Sant Cugat Trade Center, Tremosa analitzarà el contingut del nou Estatut i la polèmica sobre la gestió de l'aeroport del Prat davant d'empresaris de la zona.

En el llibre, Tremosa sosté que la nova terminal del Prat necessita vols intercontinentals per convertir-se en un de les ciutats de referència del sud d'Europa. Segons l'economista, una ciutat sense vols intercontinentals deixa de ser interessant per a les multinacionals i grans empreses.

Ramon Tremosa

Un territori sense un gran aeroport intercontinental no apareix al món.


Segons l'economista, cal pressionar AENA, organisme públic gestor dels aeroports de l'Estat espanyol, per garantir que s'apliquen criteris econòmics i no pas polítics en l'elecció de les companyies de la nova terminal.

Ramon Tremosa

És molt important que la societat catalana pressioni els polítics de Madrid per evitar que se subordini el Prat a l'aeroport de Barajas.


En el llibre que presentarà als empresaris de la zona, Tremosa també critica el nou model de finançament aprovat en el nou Estatut.

L'acte, organitzat pel 'Diari de Sant Cugat', comptarà amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder. Tremosa tornarà a Sant Cugat dimarts vinent per presentar el llibre en un acte a l'espai Terra Dolça.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.