100 treballadors es concentren a la planta santcugatenca de Delphi


  • Comparteix:

Més de 100 treballadors de la planta santcugatenca de Delphi s'han concentrat aquest migdia per donar suport als seus companys de Cadis, afectats pel tancament de la fàbrica de Puerto Real. Els treballadors volen escenificar així el seu rebuig a la decisió de la multinacional i que tothom conegui la problemàtica.

La concentració dels treballadors de la multinacional nord-americana en suport dels operaris de la planta de Puerto Real ha començat a un quart d'1 del migdia i s'ha allargat durant una hora. El president del comité d'empresa de la planta, José Antonio Moran, explica com s'ha seguit la convocatòria.

Jose Antonio Maron

Hi ha un número interessant de treballadors. No convoquem cap tipus de parada productiva per tant no comptem amb personal de planta que estigui treballant ni amb el torn de nit.


Des del comitè d'empresa de Delphi confien que la convocatòria serveixi per escenificar la solidaritat amb els seu companys andalusos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.