L'alcalde participa en el 25è aniversari del decret de liberalització del sistema financer


  • Comparteix:

L'alcalde Lluís Recoder conversa amb alguns convidats a l'acte d'homenatge a Enrique Fuentes Quintana, amb motiu del 25è aniversari del decret de liberalització de les caixes d'estalvi

L'alcalde Lluís Recoder conversa amb alguns convidats a l'acte d'homenatge a Enrique Fuentes Quintana, amb motiu del 25è aniversari del decret de liberalització de les caixes d'estalvi

L'alcalde de Sant Cugat juntament amb representants del món econòmic i financer català han participat en l'homenatge a Enrique Fuentes Quintana, amb motiu del 25è aniversari de la promulgació del decret de liberalització de les Caixes d'estalvi. Durant l'acte de celebració, el president de la Generalitat, Jordi Pujol, va instar els dos principals partits espanyols a arribar a un consens sobre la Llei de Caixes que es tramita aquestes dies a les Corts espanyoles.

Lluís Recoder ha participat en la celebració de l'homenatge a la figura d'Enrique Fuentes Quintana que avui fa 25 anys va impulsar un decret que va aconseguir que les caixes d'Estalvi pugessin operar com qualsevol entitat financera. Aquesta normativa va significar un impuls decisiu per l'enfortiment de les caixes i la seva consolidació dins el mercat financer.

Durant l'acte, el president de la Generalitat va instar PP i PSOE a posar-se d'acord sobre el tema de les quotes participatives contemplades en el projecte de Llei Financera. Pujol creu que cal un acord entre els dos principals partits espanyols que doni seguretat a les caixes:

Jordi Pujol

Em sap molt greu que no s'hagi aconseguit que determinades disposicions legals es poguessin pendre per un acord unànime, ja que és un tema prou important com per aconseguir un consens entre els dos principals partits espanyols


Pujol no es va referir al límit d'edat del consellers. Sí ho va fer el president de 'La Caixa', Josep Vilarasau, que es va limitar a afirmar que complirà la legalitat:

Josep Vilarasau

Jo només dic que faci el que faci la llei, l'estatal o autonòmica, jo compliré la llei


Jordi Pujol va entregar una placa a Fuentes Quintana en reconeixement el decret que va permetre equiparar les caixes als bancs i possibilitar que les entitats d'estalvi poguessin diversificar la seva activitat, iniciant una fora expansió i creixement.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.