Joma's posa la primera pedra de la seva nova seu corporativa a Sant Cugat


  • Comparteix:

La nova seu corporativa de l'empresa d'uniformes Joma's s'inaugurarà el 2008 i tindrà una superfície total de 5.300 metres quadrats. L'acte de col·locació de la primera pedra, celebrat aquest divendres, ha comptat amb la presència de la consellera de Treball, Mar Serna i l'alcalde, Lluís Recoder. Al nou edifici hi treballaran 80 persones procedents de les antigues oficines de Sabadell.

El polígon industrial de Can Sant Joan acollirà la nova seu de l'empresa Joma's, que trasllada les seves oficines principals de Sabadell a Sant Cugat. L'empresa, fundada l'any 1979, és líder estatal en el sector del disseny, fabricació i comercialització de vestuari industrial i uniformes, amb una producció setmanal de 65.000 peces.

El president de Joma's, Joaquim Massaguè, parla sobre el recorregut de l'empresa.

Joaquim Massaguè

La companyia va ser fundada l'any 1979 com un petit comerç local de 20 metres quadrats a Sabadell. Molt aviat va experimentar un gran creixement.


L'acte ha estat presidit per la consellera de Treball, Mar Serna, que ha destacat el paper d'empreses com Joma's per fer un país líder econòmicament. Serna ha subratllat la importància del capital humà per afrontar el futur amb garanties.

Mar Serna

Les empreses amb futur seran aquelles que assumexin el repte d'atraure i retenir les millors persones i fidelitzar el talent d'aquestes persones.


L'acte ha comptat també amb la presència de l'alcalde, Lluís Recoder, que ha afirmat que la nova seu es troba en un lloc privilegiat per a l'activitat econòmica, com és l'eix de la B-30. Segons Recoder, la plaça on s'ubicarà la nova seu de Joma's és un dels millors entorns per a l'empresa.

Lluís Recoder

Aquest territori ha arribat a ser un territori de referència a nivell de Catalunya i de l'estat i es un territori on s'hi trobaran molt bé.


La inauguració de la nova seu de Joma's es durà a terme durant l'any 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.