L'economia de l'Índia a debat


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç de Terrassa organitza un debat per analitzar el creixement econòmic de l'Índia, un dels més alts a nivell mundial. És per aquest motiu que l'Índia suposa un mercat atractiu a l'hora de fer-hi negocis. La Cambra estudiarà les oportunitats que ofereix aquest país asiàtic a les empreses catalanes.

L'Índia, amb un creixement econòmic continuat des dels anys 90 fins als nostres dies, és un país ric en recursos naturals, amb una abundant mà d'obra, una bona xarxa de distribució i un gran mercat interior en expansió. Això crea unes condicions òptimes pels negocis i obre noves possibilitats per les empreses d'arreu.

Analitzar aquest creixement i les oportunitats que s'obren és l'objectiu del debat que la Cambra de Comerç de Terrassa organitza el proper 26 d'abril. El debat comptarà amb el director general de CIPSA, Evarist Mitjavila, el professor d'ESADE, Sanjay Peters i el vicepresident executiu de Ficosa Internacional, Josep Maria Tarragó. La periodista i corresponsal de TVE a l'Àsia, Rosa Maria Calaf, serà la moderadora.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.