Treballadors de la neteja denuncien l'incompliment d'acords laborals a l'empresa Clece


  • Comparteix:

Treballadors del servei de neteja de l'empresa TMA han iniciat mobilitzacions aquest dilluns contra les condicions imposades per Clece, la nova empresa adjudicatària del servei de neteja d'edificis municipals. Segons els treballadors, Clece no durà a terme l'equiparació de salaris pactada i iniciarà una retallada de personal. Els empleats contemplen continuar les protestes en els propers dies si no s'arriba a un acord.

A principis d'any, la junta de govern va adjudicar la neteja d'edificis municipals a l'empresa Clece després d'un concurs públic polèmic per la seva durada i per les diferents crítiques del PSC i ICV-EUiA.

L'empresa TMA, encarregada de la neteja d'edificis municipals fins al moment, va arribar a un acord amb els treballadors per equiparar tots els salaris dels empleats. La plantilla de TMA critica ara que la nova empresa adjudicatària no accepti l'equiparació pactat i a més denuncia que els seus llocs de treball estan en perill

Escoltem la presidenta del comitè d'empresa de TMA, Paquita Pulido.

Paquita Pulido

La nova empresa Clece és molt problèmatica. A més, la nova empresa ja ha dit que no accepta l'equiparació dels sous.


Els treballadors seguiran amb les protestes i les jornades de vaga parcial fins que no aconsegueixin arribar a un acord amb la nova empresa.

L'Ajuntament, per la seva banda, ha declinat pronunciar-se sobre la qüestió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.