Sant Cugat és la millor ciutat per invertir en negocis, segons Expansión


  • Comparteix:

Sant Cugat lidera el rànquing de millors ciutats de Catalunya per invertir en negocis, segons un estudi del diari Expansión. Les bones comunicacions, la presència de centres tecnològics i universitats i el teixit empresarial situen el municipi com a número 1 per a inversions. En canvi, el nivell fiscal es converteix en el seu principal handicap.

Segons l'informe, publicat aquest dimecres, Sant Cugat és la millor ciutat catalana per fer negoci. D'aquesta manera, se situa per davant de ciutats com Barcelona i Cambrils, que es posicionen en el segon i tercer lloc respectivament.

El sotsdirector d'Expansión i coordinador de l'informe, Martí Savall, explica els punts forts de la nostra ciutat.

Martí Savall

Hi ha sòl disponible, empreses instal·lades i que hi ha un ambient econòmic i de qualitat de vida que la fan molt atractiva.


Per contra, Sant Cugat compta amb un elevat nivell fiscal que li resta atractiu de cara a la inversió. Escoltem el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Hisenda, Jordi Joly.

Jordi Joly

La fiscalitat que realment té un impacte en l'economia general no és la que pot aplicar un municipi. Som partidaris de posar-ho fàcil.


L'informe s'ha fet a les 50 ciutats més poblades de Catalunya en les quals s'han analitzat uns 40 valors diferents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.