Mitsubishi presenta a la seva seu de Sant Cugat la nova pantalla d'alta resolució que fabricarà


  • Comparteix:

Logotip de la divisió de components electrònics de Mitsubishi

Logotip de la divisió de components electrònics de Mitsubishi

L'empresa japonesa de productes electrònics Mitsubishi Elèctric ha triat la seva delegació espanyola, situada a Sant Cugat, per presentar la seva última novetat. Es tracta d'una pantalla només 26 centímetres de gruix i alta resolució, que es podrà adquirir a nivell domèstic en un parell d'anys.

La delegació espanyola de Mitsubishi Elèctric, amb oficina única a Sant Cugat, és la segona seu europea que més va facturar l'any passat, amb una xifra de 170.000 euros. Per aquest motiu, la casa matriu japonesa ha triat la delegació espanyola per fer la presentació mundial de la nova gamma de productes.

Mitsubishi Elèctric ha dissenyat 'Ultra Thin', una pantalla de 60 polsades, 26 centímetres de gruix i processament digital. El director comercial de Mitsubishi Elèctric a l'Estat espanyol, Sergi Barceló ens parla de les prestacions d'aquest producte:

Sergi Barceló

És un monitor sense problemes de resolució i amb altes prestacions de vídeo


L''Ultra Thin' està adreçat a màquines que funcionen les 24 hores del dia i que demanden un baix manteniment de cost. La pantalla té un cost de 18.000 euros i una alta resolució. Sergi Barceló ha comentat a quin tipus de públic es destina aquest equipament:

Sergi Barceló

Pensem en una primera aplicació industrial, però també volem que sigui un producte que arribi a les llars


La gamma de nous productes Mitsubishi Elèctric es completa amb un primer model d'alta visualització, un segon dirigit a format 'VideoWall' i el darrer que ofereix una pantalla inclinada cap a l'espectador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.