El regidors vallesans d'economia denuncien el retard de les subvencions de la Generalitat


  • Comparteix:

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Pasqual D'Ossó, i la resta de regidors d'economia de la comarca han demanat una reunió amb el conseller de Treball per queixar-se del retard amb què arriben les subvencions per fomentar polítiques d'ocupació. Denuncien que les subvencions arriben massa tard, la qual cosa obliga als ajuntaments a fer un esforç en una matèria on no tenen competències.

Els dos problemes que preocupen als ajuntaments vallesans són l'endarreriment de les subvencions i la burocràcia. Els municipis denuncien que tot i el seu esforç per desenvolupar polítiques d'ocupació, la subvenció de la Generalitat per tot l'any arriba a l'octubre, un fet que deixa poc temps de maniobra. Pasqual D'Ossó, regidor de Promoció Econòmica de Sant Cugat, ha aclarit que el nostre municipi va començar el seu treball des de principis d'any confiant en l'arribada de la subvenció més endavant. Segons D'Ossó, es tracta d'un esforç financer que no pertocaria als ajuntaments.

Pasqual d'Ossó

Les subvencions anuals no poden arribar al mes d'octubre


El segon problema que els regidors esperen comunicar al Conseller de Treball és l'excés de burocràcia. Pasqual D'Ossó explica que el seu enduriment complica encara més la situació.

Pasqual d'Ossó

S'ha creat una burocràcia relativament complexa que ens fa fer un esforç titànic


Els regidors de la comarca han decidit aprofitar la línia de subvencions i demanar 830.000 euros a la Generalitat pel Pacte d'Ocupació del Vallés Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.